Motbakke igjen!

Det lugger. Har Liverpool blitt mer "normale" etter mange fantastiske måneder?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Tapet mot Chelsea i FA-cupen spådde jeg ville komme. Sesongavslutningen bærer preg av at oppturene og nedturene nok vil gå mer side om side nå enn tidligere, og en repetisjon av våren 2019 vil vi nok ikke få oppleve denne gang. Hvorfor? Fordi vi i 2020 ikke har sprudlet som i fjor. Angrepet er av en annen kaliber og Klopp sliter med, også noe på grunn av skader, å sette en fast og god midtbane som funker. Forsvaret har etterhvert også vaklet noe mer. Jeg synes laget skriker etter utfordrere på flere plasser. Utfordrere som kan komme inn og utgjøre en forskjell ved skader og svake prestasjoner. Vi karret oss gjennom CL kvaliken og røk tidlig ut av ligacupen. Halvparten av kampene i ligaen denne sesongen har vi vunnet med knappest mulig margin.

Likevel har vi oppnådd ufattelige 79 poeng så langt i serien. Et tap og en uavgjort. I verdens tøffeste liga kunne ikke dette bare fortsette. Ingen er uslåelige over lang tid. Heller ikke Klopp og Liverpool. Hverdagen kommer for alle alltid. Forrige sesong kom den i januar. I år halvannen måned senere. Heldigvis har  Manchester City ikke vært uslåelige denne sesongen og avgitt nok poeng til at vi likevel skal løfte Premier League trofeet en gang i nærmeste framtid! 

Men jeg spår en spennende innspurt. En innspurt der vi garantert vil avgi flere poeng i ligaen. Samtidig er det en viktig kamp som venter mot Atletico Madrid. En kamp hvor spillerne må opp mot gamle høyder for å vinne. Da nytter det ikke med et stakkarslig kroppsspråk og lite smil. Da nytter det ikke med personlige feil og laber innsats. Anfield med sitt publikum må igjen vise seg som det beste i hele verden. Dette gjelder for så vidt også på lørdag. Vi har selvfølgelig råd til å avgi flere poeng i ligaen, men rekken med dårlige kamper og tap bør snu nå!

Jeg tror vi vinner på lørdag. Jeg tror også vi slår Atletico Madrid på onsdag. Smilene vil være tilbake både hos Klopp, spillerne og supporterne snart. Men det bør ikke drøye for lenge. Henderson er snart tilbake og skal styre troppene igjen i de oppturene og nedturene som vil komme både nå og senere. 

Til sommeren styrkes garantert troppen med minst tre spillere. Noen av ungguttene er på gang, mens noen spillere opplever sine siste uker i klubben nå. Vi har spennende tider foran oss som alltid i verdens beste klubb!

I Klopps ånd er det ikke noe gravøl på Melwood i dag. Det er det heller ingen grunn til. Enda.....