Murring!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Nei! Nå er det mye murring!

Jeg leser stadig om Liverpool-fans som murrer om dagen. I media og blant eksperter også. Ord som formsvikt, på nedadgående og uten selvtillit er ofte brukt.

3.januar 2019 tapte Liverpool en ligakamp.

29.feb. 2020 kom det plutselig et tap til...

Ingen i mellom. En ledelse på 22 poeng er jobbet inn...

Etter vinterferien i Premier League, har Liverpool vunnet to og tapt en. Tapet måtte vel komme på et tidspunkt? Rett og slett fordi Liverpool har slitt spillemessig i flere kamper denne sesongen, men bortsett fra kampen på Old Trafford, har de alltid funnet en måte og vinne på.

Liverpool har vel strengt tatt fått 5-6 poeng mer enn hva de egentlig fortjener? Det er ihvertfall mitt syn på det. Slitekampene mot Norwich og West Ham etter vinterferien, var ikke svakere enn flere andre kamper denne sesongen.

Champions League-oppgjøret på Wanda Metropolitano mot Atletico var ikke Liverpool på sitt beste. Men det føyer jo seg inn i rekken av bortekamper i Europa, hvor LFC ikke har vært spesielt gode. Sist sesong tapte LFC samtlige kamper i gruppespillet i Champions League.

På Liverpools siste 16 bortekamper i Champions League, har de syv tap og to uavgjort. Selvfølgelig da syv seire også, men et 1-0 tap i Madrid, mot et formidabelt hjemmelag i Champions League, er vel ikke det noen formsvikt i seg selv? Det er nemlig helt vanlig at Liverpool ikke vinner ute på en CL-reise.

I tapet mot Watford på Vicarage gikk rullegardinen ned. Veldig enig, men en sånn type kamp måtte komme på et tidspunkt. FA-cup exiten mot Chelsea var en stor nedtur i 2. omgang., men dette var en kamp hvor manglende relasjoner pga laguttaket, mest sannsynlig gjorde sitt. Hvor mange kamper vil Jones, Lallana og Fabinho utgjøre treeren på midten i tiden fremover? Hvor mye har de spilt sammen før?

En rekke med Mané, Minamino og Origi startet for aller første gang sammen. Også med en midtbane uten relasjoner i kamp. Etter min mening var ikke sjansene store på brua, med det uttaket. Liverpoolspillerne er mennesker og kan ikke vinne uten å være truet i hver kamp.

Resultatene etter vinterferien, ser ut som en stor formsvikt av en eneste grunn. Det har gått på skinner i lang tid og da må noen gape høyt når noen resultater uteblir.

Ser fram til kampen mot Bournemouth i morgen og håper sterkt at vi vinner. Vinner vi nok en hjemmekamp i Premier League, er det helt greit om det skulle bli spennende og at vi må sitte lengst ute på stolen i perioder av kampen.

At vi sikrer oss de nødvendige poengene for endelig å få pokalen hjem, er en ren formalitet. YNWA!