The English Game

Nei, nå må det skrives litt om fotball midt i en trøstesløs rekke av deprimerende nyheter.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

For det første så er det vanskelig å forstå at ingen sentrale røster tar til ordet for å kansellere neste sesong slik at vi kan få spilt ferdig årets. Det er jo ikke urettferdig for noen å avlyse en sesong som ikke er påbegynt! Det er jo langt mer urettferdig om årets sesong skulle avlyse.

Vi kan vel neppe håpe på normale forhold på lenge ennå. Tenk Champions League-kamper i Nord-Italia og Spania tidlig i neste sesong! Akkurat nå virker det helt usannsynlig. Vi må kanskje regne med at selv om en del restriksjoner blir opphevet etter hvert, så kan det bli nye smitteutbrudd med påfølgende restriksjoner. Jeg snakker nå om ting jeg ikke har greie på, men der er jeg i godt selskap! Ingen vet noe sikkert - ja bortsett fra Trump da.

Lange kvelder

Kveldene blir lange nå for tiden. Ikke en fotballkamp å oppdrive - bortsett fra repriser. Da blir det til å se filmer på Netflix. Der er ikke jeg så ofte, og har derfor mange valg.

Jeg må slå et slag for den engelske serien «The English Game». Alle fotballelskere må se denne filmen som forteller historien om opphavet til profesjonell fotball i England. Virkelig en tankevekkende film med dyktige skuespillere!

Av og til dropper jeg innom tanken på at Liverpool leder serien med 25 poeng og trenger kun 6 til for å være ligamestere. 25-1-1 kommer ikke til å skje igjen på mange år, og så kan vi kanskje likevel miste tittelen - en fryktelig tanke dersom vi ser isolert på fotball!

Men foreløpig har vi gullet så godt som i lomma. Og det er vårt i år. Korona eller ei!