Viktigere enn noen gang

Ja, hvordan skal man takle en helt uvirkelig tid?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Aldri før har YNWA hatt større betydning utenfor fotballbanen. Vi oversvømmes av triste nyheter hver time og fotballen synes helt uviktig. Det er den absolutt ikke og jeg skal forklare min påstand.

Fotball er spesielt viktig for oss som elsker fotballen når tidene er tøffe! Små (og store) gleder i hverdagen er enda viktigere når det er vanskelig rundt oss. Jo flere gode pauser vi kan ha fra denne deprimerende tiden hjelper oss til bedre å takle hverdagen.

Liverpool.no holder koken

Min daglige rutine besto i å se på «VG live» hvilke kamper som skulle spilles om kvelden. En fotballelsker som er singel prioriterer live fotball foran alt av TV programmer. Nå står det «utsatt» på alle kampene. Da er neste obligatoriske gjøremål å logge inn på «liverpool.no». Der holder de koken med små og store artikler om laget vi elsker. Det er jo ikke akkurat en verdensnyhet at Matip er sett i Sefton Park på treningstur- men som dere skjønner jeg leste artikkelen og fikk dermed en liten pause fra begredelighetene. Sadio Mane støtter Senegal økonomisk i kampen mot korona og Klopps fantastiske tale om fotballens plass i krisetider gir viktige perspektiver på livet. Og litt krydder om nye spillere som er i søkelyset setter også en spiss på hverdagslivet.

Forleden hørte jeg følgende: «Alt er galt for tiden. Jeg har mistet jobben. Jeg kan ikke betale mine regninger. Ungene er syke. Bilen har streiket. Kona er permittert. Liverpool tapte siste kamp og det verste av alt- de ledet 2-0 en stund».

Så til redaksjon vil jeg si at det er viktigere enn noen gang at dere produserer små og store artikler - det er gir noen små positive drypp i en tung tid!