Ikke noe selvmål

Man sammenligner avgjørelsen til Liverpool FC om permittering av ansatte med et selvmål!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Man sammenligner avgjørelsen til Liverpool FC om permittering av ansatte med et selvmål! Selvmål i fotball er ingen sensasjon eller uvanlig hendelse i fotballen. Vi har sett utallige varianter av dette i årenes løp. Felles for alle selvmål er at det er aldri tilsiktet! Spillerne som er så uheldige å oppleve dette står ofte dypt fortvilet tilbake mens motstanderne ofte begrenser sin feiring av et slikt mål.

Nei, gårsdagens permittering av ansatte i LFC er ikke et selvmål. Det er ikke mulig å sammenligne en slik avgjørelse med sportslig etikk. Dette dreier seg om ledere som har tatt en håpløs avgjørelse i en tid som krever litt mer enn enkel økonomisk forstand.

Vi som støtter Liverpool i tykt og tynt fortjener ledere som bryr seg i et helt annet perspektiv enn det vi opplever i denne pinlige saken. Jeg er stolt av Liverpool og stolt av YNWA- tanken og for meg betyr det at klubben også har et stort samfunnsansvar. Det er så mange andre som er mye verre stilt enn LFC i denne uvirkelige situasjonen. 

Det er lov å gjøre tabber. Og ikke minst - det er lov å rette opp tabber. Jeg er meget spent på om klubben gjør noen grep for å rette opp i dette, eller om vi skal gå videre med en flau smak i munnen.