Mentalitet

Hvordan står det til med spillernes mentalitet og humør når sesongen skal avsluttes?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Jeg tar det som en selvfølge at spillerne har holdt den fysiske formen ved like i den lange koronapausen. Alle lagene stiller for så vidt likt- ingen har kunnet trene sammen. Kampform er en annen skål - vi skal heldigvis gjennom en liten pre-season før oppstarten.

Den mentale biten er viktigere. Det er ikke bare fotballen som har fått en skikkelig trykk. Hele verden har fått andre ting å tenke på. Mange familier har personer som befinner seg i en definert risikosone. Mange spillere kan også ha forskjellige følelser i forhold til smittefare. Kone og barn kan være engstelige og fotballen kan komme i andre rekke.

Alle som skal prestere på det øverste nivået må ha rolige og stabile forhold rundt seg. Jeg bare håper at alle Liverpoolspillere har trygge forhold i sitt nærmiljø. Det gjelder for så vidt alle lag - vi ønsker konkurranse under like forhold.

Det er liten tvil om at Klopp er den perfekte leder når forholdene krever en menneskelig leder. Han har vist med sine intervjuer og uttalelser at han har den rette balansen i livet. Spillerne vil stole på de avgjørelser han tar. Han har opparbeidet en svært fortjent respekt blant spillere og supportere.

Vi skulle så gjerne hatt et smekkfullt Anfield når Premier League-trofeet skal løftes over hodet på kaptein Henderson. Vårt bidrag i denne spesielle situasjonen er at vi feirer tidenes Liverpool-sesong i ligaen med respekt for smittefare og forholder oss til myndighetenes retningslinjer.