Gledesrus vs tap for City

Det er lett å grave seg ned i skuffelse etter tapet mot vår argeste rival Manchester City.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Jeg var helt tom etter den kampen. Litt forbannet og glemte i noen sekunder at vi allerede har vunnet ligaen. Det som bekymrer meg litt er at vi egentlig, bortsett fra kampen mot Crystal Palace, ikke har spilt en ordentlig god kamp siden begynnelsen av februar, vel og merke med en lang koronapause oppi det hele. Vi har vært på en nedadgående kurve. Om det skyldes at vi "allerede har vunnet", formsvikt eller andre ting må gudene vite. Slitne spillere? 

Smånervøs

Jeg må innrømme at jeg er litt smånervøs før inngangen til en ny sesong hvis vi går gjennom nok et sommervindu uten noen kjøp og kun skal stole på de vi allerede har. Det hadde liksom vært prikken over i'en etter seriegullet nå å fått noen nye, gode spillere. Joda, vil "optimistene" si, vi har da vunnet allverdens de siste to sesongene så dette går garantert like bra neste sesong. Vi har en meget god 11'er (som vel og merke tapte grovt mot City). Vi har også noen gode unggutter som kan bli enda bedre.

Ellers har ingen av de på benken prestert overmåte godt over tid denne sesongen. Ingen har overbevist meg om at de er klare "førstevalg" neste sesong og kan gå rett inn på laget! Men det kan selvfølgelig skje under før 20/21 sparkes i gang og at Minamino, Keita m.fl. gjør alle mine spådommer til skamme og blir kanongode. Jeg synes likevel det er en stor sjanse å ta og ikke kjøpe noe som helst denne sommeren. Vi trenger to, kanskje tre spillere som virkelig kan utfordre våre beste menn. I nevnte rekkefølge mener jeg en venstreback, en spiss og en midtstopper kunne vært bra. Om FSG har penger tror jeg Klopp ønsker å kjøpe noe av dette. Er lommeboka nærmest tom blir det vanskelig. Jeg håper bare ikke neste sesong blir vanskelig grunnet manglende spillerkjøp når skader eventuelt kommer. Med alle cuper i tillegg blir det steintøft å konkurrere i en liga som mange spår (også Klopp) vil bli mye jevnere neste år. 

Nå er vi gode. Vi er faktisk best. Dette MÅ fortsette. Inn i evigheten. Etter det som føles som en endeløs ørkenvandring i flere tiår som Liverpool-supporter er det godt å endelig være best. Igjen.

God sommer alle røde!