Champions League som katalysator?

Kan Champions League redde denne sesongen?

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det må ihvertfall være lov å håpe. Etter en grusom vinter går det nå mot lysere tider, forhåpentligvis på flere fronter!

Liverpool og Europa har ofte vært ganske så kompatibelt i fotballsammenheng. 6 seire i den aller gjeveste turneringen har det blitt, samt godt med sølvtøy også i andre  europeiske cuper.

Det hender ofte at lag som sliter i hjemlig serie, gjør stor suksess i europa. Liverpool har selv ved flere anledninger vist nettopp det. Noe sier meg at Jürgen Klopp og co nå vil satse maksimalt på nok en suksesshistorie i Champions League.

Nå er det som manageren selv påpeker ikke vært slik at Liverpool har spilt direkte dårlig i januar og februar. En kombinasjon av ineffektivitet og direkte uflaks, har bidratt til oppsiktsmessig dårlig poengfangst siden Jul. Flere har vært inne på det; når skal dette snu? Kanskje er svaret at vendepunktet kommer i forbindelse med cupspillet i Champions League? 

Det ville ikke overrasket meg nevneverdig om Jürgen Klopp stilner kritikerne med et Liverpool som igjen går hele veien og setter nr 7 i premieskapet på Anfield til sommeren.

YNWA!