Dømmingen de første rundene

Liverpool har startet sesongen bra og det samme har dømmingen vært. Det er likevel noen situasjoner som er verdt å diskutere.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Norwich-Liverpool 0-3

Ingen spesielle situasjoner i denne kampen. Dommer har en høy og god frisparklist. Ingen vanskelig kamp å dømme.

Terningkast 4

Liverpool-Burnley 2-0

Litt mer for dommer å gjøre i denne kampen. Klopp kritiserte også Dean og dommerstanden generelt for å legge lista for høyt. Jeg er imidlertid ikke enig i dette og synes kritikken var upassende. Dean har en høy og god frisparklist. Synes han burde dømt straffespark da Jota regelrett blir løpt ned i feltet uten at ballen er i nærheten.

Terningkast 4

Liverpool-Chelsea 1-1

Stort sett god list og kontroll i denne kampen. Imidlertid ødelegger Taylor sin håndtering av uthaling av tid hele inntrykket i andre omgang. Svakt å ikke gi gult kort for dette og ikke være mer proaktiv. 3 min overtid er jo selvsagt også alt for lite.

Blir reddet av VAR ved handssituasjonen. Korrekt med rødt kort og straffe. Noen mener det er for strengt med rødt kort, men reglene er helt klare. Fratar man motstanderen et mål ved straffbar hands er det rødt kort.

Terningkast 4 (5 hvis han hadde tatt tak i drøying av tid)