Lesernes meninger: Ingen quick fix!

Syv kamper inn i sesongen. Over halvparten av poengene tapt allerede. Den neste kampen må være det viktigste målet nå.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Ligagull. Cupgull. Finale i Champions League. Det er bare noen få måneder siden vi kjempet på alle fronter. På tross av at vi tapte de to viktigste trofeène på målstreken gledet alle røde hjerter seg til en ny sesong. Vår (den gang) nærmeste utfordrer til ligagullet ble slått 3-1 i Community Shield. En herlig sommer på tross av en noe rufsete sesongoppkjøring.

Mye er snudd på hodet

Nå er mye snudd på hodet. Ikke alt, men mye. Seiersvante supportere ser at laget ikke er samkjørt. At spillere ikke presterer like godt som tidligere. At spillere ikke løper like mye. At Klopp gjør noen (for oss) merkelige bytter. At spillere tilbake fra skade heller ikke utgjør den store forskjellen. Nye spillere har heller ikke bidratt på en måte vi ønsket oss. Vi ser også at lag som har slitt som det vi gjør nå plutselig vinner kamp etter kamp. Sitter problemene i hodet? I kroppen?

Så hva er galt? Det blir for dumt å skylde på Klopps syvende sesong og at han "alltid" feiler da. Det blir for dumt å skylde på manglende kjøp av Bellingham eller Tchouamèni, eller at Trent er den nye Dele Alli. Spillerne vi har nå har så til de grader vist at de kan. I flere sesonger. Spillerne er ikke maskiner. Klopp ingen trollmann. At motgang kommer det vet vi som har fulgt fotball i flere tiår. Alle klubber sliter innimellom uten at det alltid er lett å finne de riktige svarene. Hadde Klopp hatt svarene på hva som er galt så hadde vi fortsatt vært blant de beste og vunnet kamp etter kamp som vi har gjort så mange, mange ganger tidligere under nevnte managers ledelse!

Dette laget vil heve seg

Dette laget vil heve seg. Garantert! Klopp vil igjen smile på sidelinja og vi vil igjen smile over gode resultater. Det kan ta tid. Kanskje dette er en berg -og dalbane sesong? Jeg velger å ta en kamp av gangen. Arsenal og Manchester City står for tur i serien. Fytti rakkern. Pessimistene vil si at vi blir rævkjørt. Tror ikke Klopp velger disse ordene til sine spillere! Jeg skal se sistnevnte kamp på Anfield. Innerst inne gruer jeg meg litt, men velger å være positiv. Gidder ikke se for meg krigstypene i media eller på ulike fora hvis vi taper mot Arsenal og City. Vi slår Arsenal borte. Så kan City med Haaland innta Anfield under flomlysene søndag 16.oktober! Sava å æ gleder mæ!

YNWA