En finale med tre vinnere!

Ligacupen er for mange det minst prestisjefylte trofeet å vinne i løpet av en sesong. Det er nok delvis riktig, men når lagene står klare på Wembley er det ingen tvil- kampen er like viktig som alle andre finaler.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Det ble ulidelig spennende i nær 3 timer før de røde hevet det store begeret. Jubelscenene vitnet ikke om en ubetydelig kamp - tvert imot! Undertegnede har sett litt fotball i løpet av noen tiår og denne kampen går inn helt i tetsjiktet av det jeg har sett. Det var i hvert fall det endelige bevis på at en 0-0 kamp ikke trenger å være kjedelig!!

Det ble selvsagt en kamp der alt til slutt skulle avgjøres fra krittmerket. 11 Liverpoolspillere banket inn en straffe før Kepa bommet - jeg lurer på om det skuddet havnet ute i Londons gater??

Tryggheten til spillerne i slike straffekonkurranser avgjørende. Den tryggheten er skapt under Klopps eminente ledelse - får vi noen gang oppleve en slik leder igjen?

Kampen hadde tre vinnere.

Liverpool er for historiebøkene en velfortjent seierherre.

Chelsea er en vinnende taper for å si det sånn! En ære å slå et slikt lag!

Fotballen er den største vinneren! Slike kamper gjør fotballen udødelig.