Ha vi sjanse til å slå City?

Etter å ha sett City rundspille United, i hvert fall i en omgang, er det betimelig å spørre om det er mulig for oss å slå City!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

City er utrolig gode, ingen tvil om det. De har et skyhøyt nivå på sitt aller beste. I skrivende stund er vi 6 poeng bak med en kamp til gode. Vi er med andre ord på skuddhold før vi skal møte City borte, hvis forutsetter at begge lag holder nåværende kurs.

Ingenting er umulig for Klopp og hans mannskap. Vi kan skryte av City, men faktum er at Liverpool har et lite hakk bedre målforskjell enn de lyseblå! Det forteller at Liverpool også kan by opp til dans.

Vi har hengt litt i tauene i de siste kampene. Mot Chelsea var det jevnt og spennende før Kelleher avgjorde fra krittmerke. En litt redusert utgave av de røde slo Norwich uten at noen ble vettskremt. Mot West Ham var det underholdning og mye gøy, men seieren satt langt inne. All erfaring tilsier at resultatene vil jevne seg ut etter hvert i forhold til spill og sjanser.

Liverpools store styrke er at vi hever oss i takt med den motstand vi møter. Mange lag vi møter legger seg bakpå og kontrer. Vi behersker ikke det så godt som City gjør. Når vi møter gode lag blir det en annen kampplan. Da får vi mer plass i angrepene våre og da er vi i verdenstoppen!

Hvis vi skulle klare å komme før City på tabellen i år, vil jeg vurdere det som den beste prestasjonen Liverpool noen gang har gjort!