Nå blir det nesten for mye!

Det er kanskje rart å tenke at man opplever suksessen som Liverpool har om dagen som stressende. Men slik er det faktisk, det er ikke mulig å få slappet av og kost seg med en god fotballkamp!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Jeg har vært supporter siden 1975 og da handlet det jo selvfølgelig om en liten krølltopp ved navn Kevin Keegan, og det handlet om at man måtte velge et engelsk fotball lag som man kunne følge ekstra med på når tippekampene rullet over skjermen på lørdagene. Premieskapet på Anfield ble fylt opp hvert år og det var stor stas å være Liverpool supporter på den tiden.

Det føles fortsatt bra å være Liverpool supporter, på mange måter bedre enn noen gang. Men supporterskapet kommer med en bakside, nemlig bekymringer og stress. Ei bøtte er allerede hentet hjem til Anfield denne sesongen og flere er på gang.

Når man ligger et poeng bak City og hver eneste kamp, hvert eneste spark, hvert eneste sekund ute på den grønne matta handler om suksess eller katastrofe så er det viktig å ha et sterkt hjerte. Årets sesong er definitivt ikke for sarte sjeler. Når vi så legger til at vi skal ut i semfinale i FA-cupen og kvartfinale i Champions league så blir det nesten for mye.

I tillegg til at man må lide seg gjennom minst 90 minutter hvor hver kamp må vinnes så må også man bruke all tid utenom de 90 minuttene til å bekymre seg for om det kommer til å gå bra i neste kamp. Undertegnede er egentlig ikke til å leve sammen med nå om dagen. Hver samtale jeg og kona har penser på en aller annen måte over på Liverpool, og det er på ingen måte fruens favoritt tema.

Men jeg ville aldri byttet bort følelsene jeg har nå om dagen. Jeg skal tåle et par måneder til med latter, tårer, svette og hemningsløs jubel. Herregud, det er ganske herlig å være supporter!

Uansett hvordan det går på søndag folkens, det vi opplever nå om dagen, det å ha ei bøtte i skapet og fortsatt kjempe om tre gjeve bøtter til når man skriver april. Det er det ikke sikkert du får oppleve igjen!

Manchester City - Liverpool spilles søndag kl 17.30, og vises på TV 2 Sport Premium.