En sesongdefinerende kamp mot United!

Vi har snublet i starten og halter langt bak i feltet!

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Da jeg så åpningsprogrammet for de røde mot Fulham og Crystal Palace innkasserte jeg seks poeng. Jeg antok at City ville klare fire poeng mot West Ham og Bournemouth, det vil si jeg håpet det. Slik gikk det ikke. Det ble seks mot to i Citys favør! Da kan man med en viss rett spørre om racet er over før det har begynt.

City virker dessverre helt bunnsolide! De scorer så lett mot de nest beste lagene. Og de vinner verken knepent eller ufortjent. Det er vanskelig å se for seg at de vil tape unødige poeng slik vi har gjort i starten av sesongen.

Ligner på 20/21-sesongen

Sesongen ligner allerede mye på 20/21-sesongen. Skader på skader. Ingen rytme og vi produserer veldig mange halvsjanser. Vi er blitt vant med å ligge under med 0-1 i de siste kampene. Litt tilfeldig kanskje, men det er ikke overraskende lenger. Vi sliter med lag som forsvarer seg lavt. Da har vi mye ballinnehav, men kommer ikke til de helt klare sjansene. Vi tillater derimot motstanderne få, men store kontringsmuligheter.

Darwin har fått en skikkelig lærepenge! Med bortimot en million i inntekt hver dag forventer vi en helt annen kontroll over egne reaksjoner på motspillernes små provokasjoner. Dansken Andersen er røff, men først og fremst svært god. Darwin gjør ikke dette igjen. Han kommer tilbake sterkere og mer bevisst på hvilken klubb han representerer!

United sliter mer enn oss

Jeg ser talent i Elliott. Nå må det bli et mål eller to slik at selvtilliten kan øke. Se på Diaz etter målet mot Crystal Palace - en helt ny spiller!

Fabinho er fantastisk - i de store kampene! Han blir mer borte i kampene mot middelhavsfarerne. Da savner vi den kreative pasningen.

Salah virker ikke like sulten nå som før. Men han er jo der og er farlig, men det blir mye nesten.

Nå blir kampen mot United en slags sesongdefinerende kamp. United sliter jo mer enn oss for tiden, men den brutale sannhet er at de passerer oss på tabellen dersom de vinner! Da vil ordet krise dukke opp. Det kan sende oss 7 poeng bak City etter 3 kamper!

Dersom vi derimot vinner er vi med for fullt igjen!