Leserbrev: Klopp over the top

For og ta overskriften først, nei det tror jeg ikke.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

Klopp er en verdensklassetrener, som vet og få det lille ekstra ut av spillerne. Han er ikke den eneste i sin klasse som har hatt motgang, men i motsetning til i andre klubber tror jeg han får mer tid til å rette opp skuta. Det er en litt for enkel løsning og sparke en trener etter 6-7 kamper. Sesongen er lang, så der er tid til og få noe bra ut av den.

Spillerne

Det er ikke bare en trener som bærer ansvaret for prestasjonene, det gjør også spillere. Nå mener jeg vi har spillere som selv ser problemene, og kan gå i seg selv for å få skuta på rett kjøl. At en del av våre stjerner har levert under pari så langt i år, vet de nok selv, og har nok fått påpekt det av Klopp. Jeg har troa på at samtlige går i seg selv, og tar ut potensialet i nærmeste fremtid.

Ser det klages mye på enkeltspillere, og der særlig Milner får «føneren». Tror kanskje ikke helt vi forstår verdien av og ha en slik spiller i garderoben. Erfaring vil alltid være viktig, og det er ikke uten grunn Klopp bruker ham slik han gjør.

Van Dijk, for eksempel, har prestert dårlig hittil, men han får ikke samme kritikken. Sannheten er vel at han nå må betale en høyere pris for sin lett arrogante spillestil, etter hvert som motstanderne utfordrer ham.

Trent, Robbo, Salah med flere har også sitt å svare for, og har gjort Fantasy PL til et helvete….

Nå har vi heldigvis noen fremadstormende og sultne ungdommer, slik som Elliott, Curtis, Carvalho med flere, som vil styrke stallen, og særlig om de får mer og mer spilletid. Her skal ungdomsavdelingen til LFC ha mye skryt for jobben de gjør. Disse lover godt for fremtiden, og kan nok spare klubben for både transferutgifter og hodepiner når skader herjer troppen.

Overganger

Det ropes høyt og høyere enn høyt i hvert transfervindu etter nye spillere, og gjerne etter spillere fra øverste hylle. Jeg synes klubben skal ha ros for tålmodigheten og nøysomheten, istedenfor å kaste ut snøre på det meste som kan krype, rulle og kanskje kan sparke en sparke ball etter å ha fått et glass saft. Vi har sett de heller venter på den rette spilleren, til riktig pris, og noe som i mine øyne er fornuftig, samtidig som det dras opp spillere fra ungdomsavdelingene.

Når en ser på hva som blir brukt av euro og pund blant klubbene i Premier League, så må det på et eller annet tidspunkt sprekke. Ingen krukker er utømmelige, og dårlige kjøp florerer, slik som for eksempel Ronaldo som raserer (heldigvis) garderoben og Lukaku som hengte goalgetterskoene til tørk.

Nei folkens, vi skal ikke grave oss ned, men heller løfte blikket fremover. Det er alltid sol bak skyene:-)

YNWA