Leserbrev/blogg: Hjertetransplantasjon

Innsenderen tror Liverpool vil være med i tittelkampen igjen neste sesong.

Meninger om LFC? Send oss et leserbrev

Alle medlemmer kan sende oss Leserbrev. Send ditt innlegg til [email protected] og redaksjonen gjør fortløpende vurderinger av publisering i forhold til kvalitet og nyhetsbildet. Alle blogger står fullt og helt for innsenders regning. Dette er ikke meningen til Supporterklubben eller liverpool.no.

En vellykket hjertetransplantasjon er nå nødvendig for å få skuta på rett kjøl.

Det er ingen tvil om at det er sammensatte årsaker til at det har blitt bråstopp for Klopps storlag etter generalprøven hvor Man.City ble satt på plass.

Formsvikt på alle Liverpools største stjerner har det kanskje ikke blitt snakket så høy om, men Van Dijk, Salah, Trent og ikke minst Fabinho har alle hatt sin desidert svakeste sesongi helrødt! Ingen av disse har vært på skadelista, med unntak av Van Dijk som ble langtidsskadd etter VM. Problemene til dette Liverpool laget begynte lenge før det, nærmere bestemt i første ligakamp borte mot Fulham.

Kampbelastningen til disse bærebjelkene var voldsom i "kvadruppelsesongen" og er en vesentlig forklaring på problemene inneværende sesong, i spann med en midtbane som er blitt fraløpt, akterutseilt og utspilt i en grad som nesten ikke er til å tro. Skader og aldrende spillere til tross, dette hadde verken supportere eller Klopp sett for seg, men her må det en formidabel opprydningsaksjon til i sommer - og den vil komme. Laget trenger et nytt hjerte i maskinrommet, og hvis man får inn Bellingham og en atletisk midtbanespiller til, vil de fleste av Liverpools problemer være løst.

Man vasser i offensivt talent og med Konate og Van Dijk tilbake i midtforsvaret, ser jeg tross alt lyst på framtiden.

Denne sesongen blir en mellomsesong, og selv om det ikke er rasjonelt, er det lov å håpe på et nytt mirakel i CL.

Neste sesong kommer Liverpool til å være med i kampen om tittelen igjen, hvis man lykkes i jakten på Jude Bellingham.