Seks spillere som kan forsvinne i dag

Alt handler om spillere som skal forsvinne for Liverpool på Transfer Deadline day, skriver James Pearce i Liverpool Echoi en oppsummering av hva som kan komme til å skje for klubbens del før midnatt onsdag. 

Klopp har gjort det tydelig at det ikke kommer noen erstatter for Philippe Coutinho nå i januar, dermed er fokuset på spillerne som ikke får spilletid. 

Lazar Markovic:

«Vil forlate Liverpool i dag, men spørsmålet er om det er på en permanent overgang eller lån for den serbiske vingen. Wolfsburg og Swansea har begge hatt samtaler med sportsdirektør Michael Edwards. Bundesligaklubben ønsker å kjøpe Markovic, mens Swansea foretrekker et lån til mai», skriver Pearce. 

Markovic kostet £20million da han kom fra Benfica i 2014, men har ikke spilt for Liverpool siden mot QPR i mai 2015! 

Ovie Ejaria:

Sunderland-manager Chris Coleman har bekreftet at de låner Ejaria, selv om Liverpool ennå ikke har bekreftet dette. 

Harry Wilson: 

«Hadde håper å komme seg ut på lån, men foreløpig er det ikke kommer på plass noen avtaler», skriver Pearce. 

Wilson som har vært storscorer for U23 både denne sesongen og den forrige, kan dermed bli værende i klubben. Han er i en situasjon der han ikke har bestemt seg for om han skal signere ny kontrakt eller ikke. Han har ikke spilt på førstelaget siden i FA-cupen mot Plymouth for et år siden. 

Lloyd Jones:

«Lloyd Jones vil forlate Liverpool, seks og et halvt år etter at han kom til akademiet fra Plymouth. Den 22 år gamle midtstopperen er ønsket av League Two-lederne Luton», skriver Pearce. 

Han satt på benken mot Fulham i mai 2013, men har aldri fått en offisiell kamp. Han har tidligere vært på lån i Cheltenham, Accrington, Blackpool og  Plymouth.

Adam Bogdan:

Liverpool vil lytte til lånetilbud på keeperen, som ikke har spilt for førstelaget siden mai 2016. Han er tilbake etter ACL-skaden som ødela låneoppholdet i Wigan sist sesong. 

Jon Flanagan:

Liverpool vil også ytte til lånetilbud på backen. 

Siste Til vår nyhetsoversikt
15.02.2019 kl 21:39

Vil gi fansen mer å synge for

Når Liverpool møter Bayern München i Champions League på tirsdag, håper Andy Robertson at de kan dra full nytte av hjemmebanefordelen.

+
15.02.2019 kl 20:52

Ungguttene har fått matchet seg med de beste

Gjennom den siste uken har flere av spillerne fra Liverpools ungdomslag fått ta del i treningsleiren i Marbella, og fått testet seg mot førstelagsspillerne.

+
15.02.2019 kl 18:54

Slik har Klopps Liverpool gjort det mot tysk motstand tidligere

Før møtet med Bayern München har Jürgen Klopp til gode å tape en Europacup-kamp mot tysk motstand som Liverpool trener.

+
15.02.2019 kl 18:15

Vurderte å droppe fotballen

Rhian Brewster var denne uken tilbake på trening med førstelaget, etter 13 måneder med rehabilitering, men veien tilbake har vært lang for 18-åringen.

+