2019:  Daniel Sturridge sin kontrakt går ut i 2019.

11 spillere med under to år igjen

Emre Can er eneste førstelagsspiller inne i siste år av kontrakten, men i 2019 er det mange.

Emre Can har fortsatt ikke skrevet under på noen kontraktforlengelse fra kontrakten han signerte da han kom til klubben i 2014 - og lite tyder på at det kommer til å skje med det første.

Tyskeren er den eneste førstelagsspilleren som har en kontrakt som går ut allerede til sommeren. Han kan da forlate klubben gratis.

Mange i 2019

Liverpool Echo har kommet med en oversikt over hvilke spillere som nå har under to år igjen av sine avtaler med klubben. På listen er det hele 10 spillere - men det spørs hvor mange som er i Klopp sine fremtidsplaner.

Ben Woodburns avtale går ut i 2019, men han kommer til å bli tilbudt en ny femårskontrakt som med all sannsynlighet kommer til å bli signert når han fyller 18 år 15. oktober. 

Divock Origi måtte ha førstelagsspill, og er denne sesongen utlånt til Wolfsburg. Hans avtale går ut i 2019, og han er fortsatt bare 22 år, og belgisk landslagsspiller. En vil anta at klubben vil forlenge kontrakten for å eventuelt kunne få penger for ham, dersom han ikke skulle slå gjennom for Liverpool FC.

Alberto Moreno sin kontrakt går ut i 2019. Hadde en fått spørsmålet i sommer, hadde få tenkt at spanjolen kom til å få en ny kontrakt i sommer. Han var til salgs, og klubben avslo bud på 11 millioner pund fra Napoli. Prisforlangende var 15 millioner pund. Ingen hostet opp slike penger, og han har vært Klopps førstevalg på venstreback denne sesongen.

James Milner vil være 33 år når kontrakten hans går ut i 2019. Forrige sesong var hans klubbens foretrukne venstreback, men denne sesongen har det blitt begrenset med spilletid. Milner kom som Bosman-spiller, og er derfor en av de som hever høy lønn på sin nåværende avtale.

Daniel Sturridge fikk sin lukrative kontrakt da han var i sitt livs form, og er en av klubbens aller best betalte spillere. Ifølge Echo hever han en ukelønn på 150.000 pund. Han vil være 30 år gammel når kontrakten hans går ut, og lite har så langt tydet på at han kommer til å bli tilbudt en ny avtale.

Ragnar Klavan fyller 32 år denne måneden, og vil være 33 når kontrakten hans går ut. Per i dag er han klubbens tredjevalg på stopperplass, men det er lite som tyder på at det er planer om forlengelse for den estlandske landslagskapteinen.

Lazar Markovic kostet hele 20 millioner pund da han kom for Luis Suarez-pengene sommeren 2014. Hadde et vellykket låneopphold i Hull City forrige sesong, men virker å være langt unna Jürgen Klopps planer. Serberen vil bli forsøkt solgt før kontrakten går ut, og ingenting tyder på at han vil få eller underskrive noen ny avtale.

Connor Randall er denne sesongen utlånt til Hearts i skotsk Premier League, og det lite tyder på at han vil få forlenge kontrakten. Han vil fyller 24 år det året den går ut.

Jon Flanagan har rukket å bli 24 år gammel, og vil være 26 når kontrakten hans går ut 30. juni 2019. Det er lite som tyder på at han kommer til å spille seg inn igjen i dette Liverpool-laget, og er trolig fjerdevalg på høyreback med alle skadefri. Dette er trolig hans siste kontrakt i klubben.

Adam Bogdan er kun i Liverpool FC på grunn av skaden sin, og det er lite sannsynlig at han en gang ville vært fjerdekeeper dersom de foran han i køen ville skadet seg. Får aldri ny kontrakt, og er en spiller klubben vil prøve å bli kvitt før kontrakten går ut.

Årene etter

Sommeren 2020 kan flere nøkkelspillere bli kontraktløse, men en må anta at klubben har en plan. Allerede er det varslet at Roberto Firmino vil skrive under på en ny kontrakt, og en spiller som Adam Lallana har nylig skrevet under på avtalen sin som utgår denne sommeren.

Spillerne som har kontrakter som går ut i 2020 er Joel Matip, Nathaniel Clyne, Jordan Henderson, Marko Grujic, Adam Lallana, Roberto Firmino, Danny Ings, Pedro Chirivella og Sheyi Ojo.

I 2021 går kontraktene til Simon Mignolet, Loris Karius, Danny Ward, Dejan Lovren, Gini Wijnaldum og Sadio Mané ut.

Året etter er det Joe Gomez, Andy Robertson, Trent Alexander-Arnold, Alex Oxlade-Chamberlain, Philippe Coutinho, Mohamed Salah, Dominic Solanke og Ryan Kent.

Del

Kontrakt

30.11.2017 18:51

Emre Can sier han holder alle muligheter åpne

Kontrakten til Liverpools midtbanespiller løper ut etter denne sesongen, men tyskeren sier han kun konsentrerer seg om å spille for de helrøde.

24.11.2017 17:59

Har ikke gitt opp ny Can-kontrakt

Dersom ikke Emre Can signerer ny avtale, drar han gratis til sommeren.

25.10.2017 18:04

Woodburn har signert

Ben Woodburn har skrevet under på ny langtidskontrakt.

Siste Til vår nyhetsoversikt
22.02.2018 kl 11:32

– Det var et gunstig tidspunkt å score på

Innbytter Rafael Camacho om scoringen som sendte Liverpool U19 til kvartfinalen i UEFA Youth League.

+
22.02.2018 kl 10:14

– Dette var en lagseier

Ben Woodburn er høyt oppe etter å ha sendt Manchester United ut av UEFA Youth League.

+
22.02.2018 kl 07:35

Uheldige Wilson blir ute i flere uker

Harry Wilsons skulderskade er såpass alvorlig at han mister en rekke kamper for utlånsklubben Hull City.

+
21.02.2018 kl 23:35

Gerrard stolt av sine spillere

Steven Gerrard roste sitt unge mannskap etter seier og avansement mot Manchester United i UEFA Youth League.

+