Hvem er Liverpools tenåringer på Tenerife?

Jürgen Klopp har med et halvt dusin spillere i alderen 17-20 år som vil få vise seg fram sammen med en redusert førstelagstropp på treningsleir.

21. mar 2017 kl 17.37 Torbjørn Flatin

Liverpool Echo har i dag presentert de «ukjente» som Liverpool har tatt med til Tenerife.

Dette er vår vurdering av de seks trolig mest ukjente som er med på treningene i syden.

Matty Virtue (19 år)
En arbeidsom og disiplinert spiller som har fått mye tillit på akademiet og benyttes en del som kaptein. En «flinkeste gutten i klassen» type som kanskje mangler litt spisskompetanse, men som bl.a. har vist at han kan score en del mål fra midtbanen, etter at han denne sesongen har blitt ganske ofte flyttet frem fra sin opprinnelige mer defensive rolle.

Toni Gomes (18 år)
Ei kraftpakke som ble hentet fra portugisisk fotball og som har mye fart og elsker å score mål. En spiller med utvilsomt potensial, men som kan være litt «hot and cold» og ujevn i sine prestasjoner. Konkurransen er også hard om de offensive posisjonene på akademiet.

Nat Phillips (20 år)
Hvem visste, eller husket, at Liverpool i sommer kjøpte en 19-årig midtstopper fra Bolton? Kom frem i lyset etter at Sakho og Ilori ble borte og har vist solide takter med Liverpool U23. En stopper mer av den tradisjonelle britiske skolen med godt duellspill.

Adam Lewis (17 år)
Er blitt omtalt i en tidligere sak. Er noe av samme type som den høyt vurderte scouseren Liam Coyle, som sentral midtbanespiller, og har blitt omskolert til venstreback. Ironisk nok er det kanskje fordi Liverpool ikke har flust med venstrebacker at han nå har fått denne sjansen?

Yan Dhanda (18 år)
I grunnen ikke så ukjent lenger etter at den elegante playmakeren også var med til La Manga. En spiller som skaper og scorer mål med sitt gode overblikk og evne til å time løp inn i feltet. En meget god touch gjør ham også til dødballspesialist.

Paulo Alves (19 år)
En annen spiller hentet fra Portugal og med kunstnernavnet Paulinho. Som seg hør og bør playmakere fra sydlige Europa har han slepen teknikk og øye for en god pasning, en noe offensiv versjon av Pedro Chirivella om man vil.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]