BACK WITH A BANG!  Sturridge leverte så det sang mot West Ham.

Should he stay or should he go?

Skader og mål har preget Sturridge sin Liverpool-karriere. Bør han få en ny sesong i rødt?

I sosiale medier og i pressen er Daniel Sturridge igjen et hett tema, og spørsmålet alle stiller seg er om han bør selges til sommeren. Engelskmannens glimrende forestilling mot West Ham ga mange en påminnelse om hvilke ferdigheter han besitter. 

Faktum er uansett at Sturridge sine skadeproblemer har vært svært omfattende. Det ene fraværet har fulgt det andre, og spissen har kun startet 24 kamper de siste tre sesongene.

24 kamper av 113 mulige vitner om uvanlig store skadeproblemer – samtidig hører det med til historien at Klopp flere ganger har plassert Sturridge på benken, som igjen forteller at Klopp ikke alltid har vurdert ham som godt nok – eventuelt «riktig» for det aktuelle kampbildet.

Suveren scoringsstatistikk

Det som også er fakta er at Sturridge sin scoringsstatistikk er glimrende. 27-åringen har notert seg for 60 scoringer på 118 kamper som Liverpool-spiller. Det er tall som lar seg høre, og særlig imponerende er det når man vet at hans spill stadig avbrytes av skader, som igjen medfører at han sjelden får spilt seg i form, før en ny skade inntreffer.

Klopp må vurdere om Sturridge sine ferdigheter trumfer skadehistorikken og om han er riktig mann for å lede Liverpools angrep, når han er skadefri. 

Liverpool-manageren vet at Liverpool skal spille langt kamper neste sesong, da det blir spill i Europa, enten i Champions League eller Europa League – og da er det viktig med bredde i troppen.

Sturridge bekymrer seg ikke

Sturridge selv tar fremtiden med knusende ro, og han stresser ikke. 

– Manageren har vist at han har tiltro til meg, og vi har dessuten et godt forhold, uttalte Sturridge etter søndagens kamp, og legger til:

– Fansen har vært førsteklasses mot meg. Jeg har ingen bekymringer med tanke på neste sesong. Jeg ser frem til den siste kampen. Vi trenger selvsagt tre poeng for å komme med i Champions League. 

Del

Daniel Sturridge

20.10.2017 13:25

Mer fra gutta som samkjører til trening

19.10.2017 15:36

Idol neste?

08.10.2017 17:23

Henderson starter for England

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2018 kl 20:47

Trening med Clyne, men uten Gomez

Jürgen Klopp har en så godt som skadefri tropp å velge fra foran helgens kamp mot West Ham, og det var sol og smil på dagens økt på Melwood.

+
20.02.2018 kl 14:10

Woodburn spiller mot United i Youth League

Gode nyheter for Steven Gerrard.

+
20.02.2018 kl 11:37

– Potensialet er stort. Ellers ville de ikke hatt kontrakt med Liverpool

Peter Krawietz snakker utlånsavtalene som ble gjort på tampen av overgangsvinduet, og om Pep Lijnders.

+
20.02.2018 kl 09:18

Har vist på trening at formen er i anmarsj

Sadio Mané er på vei tilbake til toppformen, ifølge manageren.

+