2. omgang:Liverpool vant årets andre treningskamp

James Milner (2) og Rhian Brewster scoret Liverpools mål i første omgang, før Eoin Doyle reduserte på et sent straffespark for Bradford da Liverpool vant 3-1.

Liverpool fikk en pangstart på kampen da James Milner scoret to ganger det første kvarteret, der det siste var på straffespark. Like før pause scoret Brewster sitt tredje mål i årets sesongoppkjøring, og sørget for en 3-0 ledelse til Liverpool ved pause.

I pausen gjorde begge lag ti bytter, og det var Liverpool som gjorde det best i starten av omgangen, og kunne fort scoret et par mål til. Særlig Curtis Jones viste positivt frem i denne kampen, men Bradford lå veldig tett og kompakt bakover og gjorde det vanskelig for Liverpool å skape mange farligheter.

I stedenfor ble det Bradford som fikk andreomgangs eneste scoring, da Adam Lewis felte Clayton Donaldson på hjørnet av feltet. Den straffen satte Eoin Doyle iskaldt midt i målet, og fastsatte sluttresultatet til 3-1 til Liverpool, som vinner sin andre treningskamp for sesongen.

13
Målscorer: James Milner (Assist: Ryan Kent)Liverpool tar ledelsen!

Milner scorer!

James Milner får ballen like utenfor 16-meteren, og prøver seg på et langskudd. Det er et godt skudd, som endrer retning i en Bradford-spiller, og går i mål!

15
Målscorer: James MilnerMilner dobler!

Scorer på straffe!

Ryan Kent skaffer et straffespark til Liverpool, som James Milner setter kontrollert i mål. To raske fra Liverpools kaptein.

41
Målscorer: Rhian BrewsterBrewster scorer igjen!

Setter en retur i mål!

Liverpool kontrer på flott vis! Ryan Kent får ballen på venstre-kanten og legger igjen til Oxlade-Chamberlain, som prøver å plassere ballen i lengste. Skuddet blir blokkert, men Brewster reagerer raskest, og kommer først på returen, som han setter i mål fra skrått hold!

80
Bradford
Bradford reduserer!

Adam Lewis feller Donaldson på hjørnet av feltet, og Bradford får straffe, som Eoin Doyle setter midt i målet, til 1-3.

52
Divock OrigiOrigi skaffer corner

Origi prøver skuddfoten, men skuddet blir blokkert, og går ut til corner. Corneren blir headet ut fra farlig sone.

55
Curtis JonesGodt keeperspill!

Curtis Jones slår et nesten helt perfekt innlegg bak forsvaret til Bradford, men Bradfords keeper er våken og får akkurat en hånd på ballen foran Liam Millar.

57
Curtis JonesSjanse for Jones

Liam Millar spiller herlig gjennom Jones, som får avslutet fra nært hold. Men skuddet hans blir blokkert til et hjørnespark som Liverpool ikke får noe ut av.

19
Alex Oxlade-ChamberlainForsøk fra Ox

Kent ruller opp ballen til Oxlade-Chamberlain, som prøver seg på et langskudd. Det er hardt, men går like til side for mål. Godt forsøk fra Liverpools nummer 15.

29
Harry WilsonStor sjanse!

Wilson alene med keeper!

Brewster og Wilson kombinerer fint ved Bradford sitt straffefelt. Sistnevnte får ballen tilbake inne i boksen, og kommer mer eller mindre alene med målvakten til Bradford, Richard O'Donnell. Han forsøker å vippe den over O'Donnell, men en strålende redning sørger for at det fortsatt står 2-0.

38
James MilnerSkudd fra Milner

Ser etter hat-tricket sitt.

James Milner får ballen på 25 meter etter et hjørnespark. Han legger den til rette og fyrer, men ballen går utenfor målet.

65
Liam MillarGod mulighet for Millar

Fabinho spiller gjennom Liam Millar, som utfordrer på kanten av 16-meteren til Bradford. Han drar av en mann og får fyrt av, men keeper redder. Returen er farlig, og havner hos Origi, som aldri får kontroll på ballen, og Bradford får klarert.

Før kampen

Liverpool møter Bradford i sesongens andre treningskamp. Avspark er 16.00 på søndag ettermiddag, og kampen kan man se på TV2 Sport Premium og LFC TV.

Liverpool starter med nesten identiske lag som mot Tranmere, og kommer til å gjøre ti bytter i pausen. Dejan Lovren kommer inn fra start, mens Joe Gomez og Liam Millar er kommet inn i laget for andre omgang.

1. omgang: Mignolet; Clyne, Phillips, Lovren, Larouci; Milner, Lallana, Oxlade-Chamberlain; Wilson, Kent, Brewster.

2. omgang: Mignolet; Hoever, Matip, Gomez, Lewis; Fabinho, Woodburn, Jones; Duncan, Origi, Millar.

Jürgen Klopp fortalte før kampen at han forventet å stille med ganske likt lag som man gjorde mot Tranmere Rovers for tre dager siden.

Unntakene vil være Paul Glatzel og Vitezslav Jaros, som begge er ute med skade på ubestemt tid. Glatzel skadet kneet sitt mot Tranmere, og Klopp frykter at unggutten kan ha et langvarig skadeopphold. Jaros skadet seg på trening på Melwood, og vil trolig gå glipp av resten av sesongoppkjøringen.

Med Glatzel ute har Klopp tatt med seg Liam Millar til kampen mot Bradford. Den kanadiske vingen spilte i sommer Gold Cup med Canada, men er nå tilbake i klubben.

Dejan Lovren vil også være tilbake mot Bradford, og Klopp har sagt at kroaten kommer til å få spilletid på søndag. Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold og Gini Wijnaldum, som returnerte fra ferie på lørdag, kommer ikke til å bli involvert i kampen.

Dette er 31. gang Liverpool og Bradford møter hverandre. Liverpool har vunnet 21 ganger, men har slitt på Valley Parade tidligere.

0You'll Never Walk Alone runger over stadion

You'll Never Walk Alone blir sunget på stadion mens lagene går ut på matta. Tidligere kunne man også høre Steven Darby Baby bli sunget som en hyllest til den tidligere Liverpool og Bradford-spilleren.

1Avspark!

Sesongens andre treningskamp er sparket i gang!

4
Harry WilsonWilson prøver seg

Harry Wilson skaffer frispark 25 meter fra mål, og prøver lykken selv. Avslutningen hans går rett i muren.