Liverpool-Bologna 2-0Jota og Mané scoret i en kamp Liverpool kontrollerte

Laget i første kamp mot Bologna, som har avspark kl. 16:

Kelleher - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk (R. Williams 43), Robertson - Milner, Keita, Elliott (Woodburn 49) - Jota, Salah, Mané.

Ubenyttede reserver: Karius, Pitaluga, Beck.

Kampen varer i 60 minutter. Neste kamp mot samme motstander starter klokken 18.

7. min: 1-0! En Bologna-forsvarer forsøker seg på en tre meters-pasning. Diogo Jota bryter og scorer et av de enkleste målene han har scoret i sin karriere.

13. min: 2-0! Sadio Mané får ballen fra en Bologna-forsvarer. Han runder keeper og fra skrått hold scorer han. På ny klomsete forsvarsspill av Serie A-laget. Liverpool leder fortjent.

Meget god omgang av Liverpool som i perioder har sett ut som de spiller mot et fjerdedivisjonslag. Begge målene kom etter situasjoner man til vanlig ikke ser på det nivået, der forsvarsspillerne gir ballen til motspillerne. Liverpool leder 2-0, men kunne ledet mer. Liverpool-spillerne ser skjerpet ut og selv om beina nok er tunge etter uker med hard trening nå.

Liverpool scoret to enkle mål og vant den første av to timeskamper mot Bologna fortjent. De røde kunne vunnet mer. Bologna kom seg noe mer med mot slutten og hadde blant annet en ball i mål, men målscoreren var i offside. Liten pause nå, så er vi klare med en ny kamp mot samme motstander, men litt andre spillere involvert.