BOKAKTUELL: Simon Hughes er i disse dager ute med boken «On The Brink».

Bokaktuelle Simon Hughes:– Fotballen er blitt en bekymring

Tidligere hadde Simon Hughes daglig kontakt med spillerne på Anfield. Nå er han en del av den kritiske presse som undrer om LFC under Jürgen Klopp kan komme tilbake til gamle høyder.


Onsdag 04.10.2017 19:58[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.