BARE NESTEN: På en fascinerende rundreise lyktes han aldri helt foran sine egne. Det er hans ettermæle på Merseyside, men totalt sett opplevde Phil mye. Ikke minst med sin sjef og våpendrager Graeme Souness.

Phil Boersma:– Vi skulle aldri tatt turen til Liverpool

Det ble bare nesten for Phil Boersma på Anfield, både som spiller og trener.


Torsdag 05.10.2017 19:17[email protected]

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.