BARE NESTEN: På en fascinerende rundreise lyktes han aldri helt foran sine egne. Det er hans ettermæle på Merseyside, men totalt sett opplevde Phil mye. Ikke minst med sin sjef og våpendrager Graeme Souness.

Phil Boersma:– Vi skulle aldri tatt turen til Liverpool

Det ble bare nesten for Phil Boersma på Anfield, både som spiller og trener.


Torsdag 05.10.2017 19:17[email protected]

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.