FORFATTER Nicky Allt er mannen bak teaterstykket om Liverpool FC.

Fra fanatisk supporter til forfatter

Nicky Allt mistet jobber og kjærester mens livet sirkulerte rundt Liverpools terminlister. Til slutt ble en viktig del av hans levebrød å skrive om klubben i hans hjerte.


Torsdag 09.11.2017 10:24 Arve Vassbotten arvaldo

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.