Å HOLDE PÅ EN LEDELSE: Liverpool må bli bedre til å ødelegge rytmen til motstanderne som presser på for mål og utlikning, mener The Kopite-spaltist Dave Usher.

Den samme gamle leksa

Alt gikk så bra. Fire påfølgende seire med en margin på tre mål, og bare med én baklengs.


Onsdag 13.12.2017 16:35Dave Usher

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.