NY BOK: Tony Evans har gitt ut boken Two Tribes som handler om tiden etter Heysel.

«Borgerkrigen» som gjenreiste Liverpool

Utfordringene Liverpool har stått overfor de siste ti årene, er ingenting sammenlignet med utgangspunktet klubben, byen og fansen hadde sommeren 1985. Måten det ble slått tilbake på, er slikt som fortjener en bok.


Fredag 30.06.2017 17:05 Arve Vassbotten arvaldo

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.