NY BOK: Tony Evans har gitt ut boken Two Tribes som handler om tiden etter Heysel.

«Borgerkrigen» som gjenreiste Liverpool

Utfordringene Liverpool har stått overfor de siste ti årene, er ingenting sammenlignet med utgangspunktet klubben, byen og fansen hadde sommeren 1985. Måten det ble slått tilbake på, er slikt som fortjener en bok.


Fredag 30.06.2017 17:05 Arve Vassbotten arvaldo

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.