KJEMPESESONG: Adam Lallana er inne i sin klart beste sesong for klubben.

Den røde motoren

Han slet med å finne seg til rette på laget, manglet sluttproduktet og var langt unna å leve opp til prislappen. Nå blir maratonmannen Adam Lallana omtalt som Englands beste spiller, og det er ingen i Liverpool som involveres oftere i ligamål.


Torsdag 02.02.2017 12:17 Marius Rabben m_rabben

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.