PÅ ANFIELD: Siden ulykken har Anders kjempet seg tilbake gjennom beinhard trening, og der debutkamp på Anfield har vært fremste mål og motivasjon.

Den største seieren å få komme til Anfield

Anders Hartz Bråthen har hatt debutkamp på Anfield som fremste mål og motivasjon etter en gassulykke i 2014.


Fredag 28.04.2017 17:51 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.