PÅ ANFIELD: Siden ulykken har Anders kjempet seg tilbake gjennom beinhard trening, og der debutkamp på Anfield har vært fremste mål og motivasjon.

Den største seieren å få komme til Anfield

Anders Hartz Bråthen har hatt debutkamp på Anfield som fremste mål og motivasjon etter en gassulykke i 2014.


Fredag 28.04.2017 17:51 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.