I NY KLUBB: Jordan Lussey spiller nå for Southport.

Jordan Lussey om å bli frigitt av Liverpool FC:– Den verste dagen i mitt liv

Livet smilte til Jordan Lussey. Han var kaptein for Liverpool U18 og hadde fått ungdomslandskamper for England. Men så kom nedturen.


Onsdag 15.03.2017 17:05 Einar Kvande EinarKvande

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.