SCOUSE VOICE: Dave Usher har vært spaltist i The Kopite i 14 år.

Scouse Voice:– Dette er annerledes

Dave Usher har vært spaltist i The Kopite i 14 år. Fanzine-gründeren har sett oppturer og nedturer, ikke minst det siste, men aner at denne sesongen under ledelse av Jürgen Klopp kan gi mange hyggelige stunder.


Fredag 30.06.2017 17:18 Torbjørn Flatin tflatin

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.