NESTEN: Jeff Ainsworth måtte akseptere at han sto bak Phil Neal i køen.

Fikk tilbud fra rivalen

Det ble bare nesten for Jeff Ainsworth, på et meget godt Liverpool med pålitelige høyrebacker på 70-tallet. Historien kunne ha blitt annerledes om han hadde valgt å takke ja til et tilbud fra Leeds.


Torsdag 02.02.2017 11:57 Torbjørn Flatin tflatin

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.