NESTEN: Jeff Ainsworth måtte akseptere at han sto bak Phil Neal i køen.

Fikk tilbud fra rivalen

Det ble bare nesten for Jeff Ainsworth, på et meget godt Liverpool med pålitelige høyrebacker på 70-tallet. Historien kunne ha blitt annerledes om han hadde valgt å takke ja til et tilbud fra Leeds.


Torsdag 02.02.2017 11:57 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.