OPTIMISME: Jürgen Klopp førte Liverpool til to finaler, og har gitt grunn for håp.

2015/16:Fra tvil til tro, til håp

Den mest aktive sesongen av alle i engelsk fotball. Liverpool spilte flest kamper, og med managerskiftet ble tvil til tro i en hektisk sesong også utenfor det grønne gresset. Med Jürgen Klopp bak spakene var det fortsatt noen dype daler, men også høye topper.


Fredag 30.06.2017 16:48 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.