INTERVJUET: Frode Lafton og Steinar Bjerkmann intervjuet Nicky Tanner.

Nick Tanner:Glemmer aldri da Kenny ringte

Nick Tanner er mektig stolt over hva han utrettet, men føler han ikke helt får anerkjennelsen han fortjener. Mange ser ut til å ha glemt at Kenny Dalglish kun betalte 20.000 pund da han ble hentet opp fra Bristol Rovers i 1988.


Fredag 30.06.2017 16:55[email protected]

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.