TILBAKE: Tomas Værnes var tilbake på Anfield to år og 24 operasjoner senere.

Holdt på å dø under sitt første Anfield-besøk

Midt i folkevrimmelen og trafikkorken kjempa han for livet. Han ble sendt inn i to måneders koma og ble liggende et halvt år på sykehus ved Merseyside


Fredag 30.06.2017 17:19 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.