SCOUSE VOICE: Dave Usher fra The Liverpool Way kommenterer i The Kopite.

Scouse Voice:Ikke til å stole på

Ingen troféer og nummer åtte i ligaen. Det forteller ikke hele historien, men er like fullt realiteten når en skal se tilbake på hva som skjedde denne sesongen.


Fredag 30.06.2017 16:49 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.