FORNØYD: Phil Neal er glad for at Steven Gerrard er tilbake i klubben.

Phil Neal til The Kopite:– Jeg er utrolig glad for at Steven Gerrard er tilbake

Den gamle høyrebacken Phil Neal underholder i VIP-områdene på Anfield på kampdagene og er fortsatt levende opptatt av klubben han spilte 650 kamper for.


Torsdag 16.03.2017 16:34 Einar Kvande EinarKvande

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.