ANDRE TIDER: Julen 1916 - midt under første verdenskrig.

Hundre år tilbake:Julen 1916 – i en helt annen verden

Julen 1916 sto for døren. Europa og resten av verden var i krig for tredje året på rad. Ville det snart bli fred i Europa igjen?


Fredag 30.06.2017 17:15Kjell Hanssen

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.