KNESKADENE: Florent Sinama Pongolle har hatt flere alvorlige kneskader i sin karriere.

Florent Sinama Pongolle:Kneskadene spolerte en lovende karriere

Florent Sinama Pongolle er fortsatt aktiv – nå på nivå to i Thailand.


Tirsdag 20.06.2017 19:59 Arild Skjæveland askjaeveland

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.