NY KLUBB: City of Liverpool Football Club skal snart i gang med sin første sesong.

Liverpools nye fotballklubb

Den flunkende nye klubben City of Liverpool Football Club flytter inn på Delta Taxis Stadium i Bootle i sommer. Manager er hentet inn, ambisjonene og fremtidsplanene er på plass, og det eneste som nå mangler er spillerne.


Fredag 30.06.2017 16:45 Arild Skjæveland askjaeveland

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.