FORELESER: Kieran Maguire foreleser ved The Football Industries MBA ved universitetet i Liverpool.

– Økonomisk bokser Liverpool i en vektklasse over seg selv nå

Tiden da milliardærer kjøpte fotballklubber bare for å ha det gøy er snart over. Det kan føre til store endringer på hvordan Premier League vil se ut om noen år.


Fredag 30.06.2017 17:04 Arve Vassbotten arvaldo

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.