SUPPORTERUNION: Spirit of Shankly har på ingen måte gitt seg selv om de forrige eierne nå er borte.

Større Anfield, billettpriser og ståplasser

Det er god stemning i og rundt LFC om dagen, med et lag som kjemper i toppen og med ny Main Stand. Det betyr ikke at supporterunionen Spirit of Shankly ikke lenger retter et kritisk blikk mot hva som skjer på og rundt Anfield.


Fredag 30.06.2017 17:16 Torbjørn Flatin tflatin

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.