OPP- OG NEDTURER: Frode Lafton beskriver sesongen 2016/2017 som ustabil.

Frode Lafton analyserer:Høyt rødt toppnivå

Det startet storveis og endte tilfredsstillende, men i et par vintermåneder fikk en også se svakhetene i troppen til Jürgen Klopp. Vår ekspert Frode Lafton har sett nærmere på hva som skjedde i 2016/17, og hvordan han ser fremtiden på Anfield.


Torsdag 27.07.2017 12:26 Torbjørn Flatin tflatin

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.