96 MENNESKER OMKOM De skulle bare på en fotballkamp.

I dag startet rettssaken etter Hillsborough-tragedien:«The biggest irony is that the sun shines now»

Slik avsluttet den legendariske BBC-journalisten Peter Jones TV-overføringen fra Hillsborough 15. april 1989. I gymsalen ved banen og på sykehusene i byen lå det 96 døde Liverpoolsupportere.


Onsdag 09.08.2017 17:27 Tore Hansen kopl4

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.