Logg deg inn og stem:Gi dine karakterer etter seieren på King Power Stadium

Som medlem i supporterklubben kan du nå logge deg inn, og gi din karater til spillerne.

Hvilke karakterer vil du gi til spillerne etter det andre møte med Leicester på noen dager? 

Liverpool.no sin spillerbørs:

Mignolet 6 - Fra syndebukk til helt når han redder straffe av Vardy i andre omgang. Men han gjør for mange feil - og er usikker i viktig øyeblikk. Litt uheldig at han ikke får frispark på Leicesters 2-1-scoring. 

Moreno 7 - Gjør sakene sine bra i dag, og viser at han har funnet formen på Liverpools venstreback.

Lovren 5 - Kaos i første omgang: Pasningsmiss etter pasningsmiss og rufs i duellspillet. Sprer usikkerhet. Lovren spilte seg dog opp i andre omgang.

Matip 8 - Nok en god kamp av Matip. Han forstår timing bedre enn noen andre i Liverpools backrekke, og er også teknisk overlegen i dette forsvaret.

Gomez 6 - En kamp på det jevne fra den unge engelskmannen. Lures litt for lett, men viser at dette er en spiller for fremtiden.

Can 7 - Er en av få i midtbaneleddet som kan forsere og passere ledd. Det er viktig for det kreative spillet. Denne mannen er viktig. Virker å være i bra form.

Wijnaldum 6 - Jobber iherdig og gjør som vanlig få feil. Klarer dog ikke sette sitt preg kreativt, og dét er viktig når man trenger å holde ballen i laget og ikke minst «drepe» kampen.

Henderson 8 - For en respons fra kapteinen! Målet er én ting, men måten Henderson til stadighet vant ballen høyt i banen, og i praksis initierte gode angrep ved å være smart defensivt. Kreativt var han også langt bedre, og pasningene satt. Målet kroner en god kamp.

Salah 7 - For et kjøp denne mannen har vært. Egypteren leverte nok en god kamp, og scoret igjen. Dette var ikke en enkel scoring, og når han i tillegg jobber godt er han kjapt blitt en utrolig viktig spiller for Liverpool.

Coutinho 8 - Han er tilbake. Han er tilbake! Så deilig når han serverer en vakker pasning til Salah på 1-0 og enda bedre er det når han på vakkert vis smeller et frispark i hjørnet. For en viktig spiller han er, og han viser i dag at tankene om Barcelona ikke plager ham - i hvert fall ikke på fotballbanen. Liverpools beste.

Firmino 6 - Han er ikke helt i form, og forsvinner litt i det oppbyggende spill. Han er heller ingen stor trussel som avslutter i dag, men likevel en viktig brikke for at Liverpools spill skal sitte. Han jobber og binder opp forsvarere. Forståelig at han er en av de første navene på Klopps blokk.

Sturridge - Et kjempeinnhopp av Sturridge. Han skaper Hendersons 3-1-scoring, og er flere ganger nære ved å sette spikeren i kista. Godt å se at han er i form.

Oxlade-Chamberlain - Han får noen minutter i dag også, men klarer ikke sette sitt preg på kampen. Lager et unødvendig frispark i sluttminuttene, men arbeidsinnsatsen hans kan man ikke klage på.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
08.12.2018 kl 15:00

Salah ville ikke ta imot bestemannsprisen

Mohamed Salah ville heller hedre James Milner.

+
08.12.2018 kl 15:00

Ustoppelige Salah fikk ballen

Mohamed Salah fikk med seg ballen etter å ha scoret tre i Bournemouth. Han er nå toppscorer.

+
08.12.2018 kl 08:58

Rulleringen fortsetter i Bournemouth

Det ble hele sju bytter på laget sist. I dag ventes det igjen endringer.

+
08.12.2018 kl 08:36

– Tenker ikke på City på kampdager

Forventningen er at ligalederen vinner. Derfor må Liverpool kun fokusere på egne prestasjoner, sier Klopp.

+