INTERVJU: Arve Vassbotten har intervjuet Frode Kippe.

– Det var uvirkelig

Som 20-åring fikk Frode Kippe drømmen om å spille med en liverbird på brystet oppfylt, men det var som kanarifugl han oppnådde legendestatus.


Søndag 28.01.2018 22:22 Arve Vassbotten arvaldo

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.