SCORET I DEBUTEN Når man debuterer i et Merseyside-derby og scorer vinnermålet er det lov til å slippe jubelen løs.

Virgil van DijkForsvarssjefen

Endelig fikk Jürgen Klopp sin midtstopper.


Onsdag 24.01.2018 19:57 Torbjørn Flatin tflatin

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.