NY LIVERPOOL-BOK I SALG: Peter Hooton skriver om klubbens ikoniske og svært interessante støvelrom i boken «The Boot Room Boys – The Unseen Story of Anfield’s Conquering Heroes».

The Boot Room Boys:På innsiden av mysteriekammeret

Lite er preget av så mye mystikk og undring som det som foregikk i Liverpools berømte støvelrom, og møtene med Røde Stjerne for 45 år siden utløste en diskusjon som endret måten laget spilte fotball på for alltid.


Mandag 05.11.2018 14:55 Arve Vassbotten arvaldo

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.