NY LIVERPOOL-BOK I SALG: Peter Hooton skriver om klubbens ikoniske og svært interessante støvelrom i boken «The Boot Room Boys – The Unseen Story of Anfield’s Conquering Heroes».

The Boot Room Boys:På innsiden av mysteriekammeret

Lite er preget av så mye mystikk og undring som det som foregikk i Liverpools berømte støvelrom, og møtene med Røde Stjerne for 45 år siden utløste en diskusjon som endret måten laget spilte fotball på for alltid.


Mandag 05.11.2018 14:55 Arve Vassbotten arvaldo

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.