– En keeper i Liverpool har et enormt press

Det har vært en til tider omdiskutert og utskjelt posisjon på Liverpools lag, keeperplassen. I ti år hadde Joe Corrigan ansvaret for treningen til de som var sisteskanser på Anfield. Vi har snakket med Joe om klubbens keepere, før og nå.


Mandag 03.12.2018 12:34[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.