SOLID MANNSKAP: Kopite-spaltist Dave Usher mener Jürgen Klopps mannskap er Liverpools beste lag siden ligagullet sist ble hentet hjem til Anfield.

Røde supportere:– Det beste laget vi har hatt siden vi vant ligaen

Vi har snakket med de lokale Liverpool-skribentene Steven Kelly og Dave Usher om dagens mannskap, manageren, eierne og norske supportere.


Lørdag 03.02.2018 09:00 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.