SOLID MANNSKAP: Kopite-spaltist Dave Usher mener Jürgen Klopps mannskap er Liverpools beste lag siden ligagullet sist ble hentet hjem til Anfield.

Røde supportere:– Det beste laget vi har hatt siden vi vant ligaen

Vi har snakket med de lokale Liverpool-skribentene Steven Kelly og Dave Usher om dagens mannskap, manageren, eierne og norske supportere.


Lørdag 03.02.2018 09:00 Torbjørn Flatin tflatin

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.